Celluma LED terapija

Celluma LED terapija inovativan je i neinvazivan tretman koji pomoću plave LED svjetlosti pomlađuje kožu lica i čini ju zdravijom. Tretman je posebno uspješan te je prvi izbor za borbu protiv akni i prištića, no vrlo uspješno zaglađuje i bore.

PRINCIP RADA

LED svjetlo niskog intenziteta dokazano djeluje antibakterijski i protuupalno. Na taj način eliminiramo bakterije koje se nalaze duboko ispod površine kože. Tako možemo trenutačno i učinkovito tretirati  “izvor problema” – smanjujemo kožne upale, a sama koža ubrzo dobiva poboljšanu teksturu te izgleda bitno čišće i zdravije. Tretman se primarno koristi za:

REZULTATI

Prvi rezultati Celluma terapije vidljivi su odmah po završenom tretmanu (trajanje cca 30 minuta), a za optimalan učinak preporuča se napraviti 5 – 10 tretmana. Preporuka za preporučeni broj tretmana daje se prilikom prvog dolaska i pregleda.

SIGURNOST

Celluma LED terapija spada u vrlo sigurne tretmane. Ipak, kao i kod svih tretmana ove vrste, postoji mogućnost određenih (blažih) nuspojava. Prije tretmana ljubazno molimo da se savjetujete s našim djelatnicima na BESPLATNIM konzultacijama. Svakako nas prije tretmana upozorite ukoliko imate određene zdravstvene poteškoće.

CIJENA

Cijene svih naših tretmana možete pogledati u Cjeniku.