Cryo CoolSculpting (kriolipoliza)

Cryo CoolSculpting (kriolipoliza) zadnje je 2-3 godine zasigurno najpopularniji tretman mršavljenja I obklikovanja tijela u Hrvatskoj i svijetu. Radi se o neinvazivnom tretmanu koji izuzetno brzo daje nevjerojatne rezultate. Tretman je idealan za sve žene i muškarce koji žele smanjiti obujam tijela, a posebno je učinkovit kod uklanjanja “trbuščića”.

PRINCIP RADA

Kriolipoliza je zapravo tehnologija zamrzavanja masnih stanica, koje potom tijelo prirodnim putem eliminira iz tijela. Postupak CoolSculpting tretmana je takav da pomoću aplikatora precizno i kontrolirano pothlađujemo masne stanice na ciljanim područjima tijela. Tako tretirane masne stanice se kristaliziraju (zamrzavaju i uništavaju), a tijelo takve mrtve masne stanice s vremenom i prirodnim putem eliminira.

REZULTATI

Prvi rezultati vidljivi su već nakon 2-3 tjedna, dok je za konačne rezultate potrebno pričekati 3 mjeseca. Tada se može očekivati značajno smanjenje broja masnih stanica – u prosjeku čak i do 25%. Ipak, napominjemo kako je kod svake osobe konačan rezultat individualan te dodatno ovisi o drugim faktorima, kao i o životnom stilu pojedinca.

SIGURNOST

Cryo CoolSculpting tretman spada u neinvazivne te pritom vrlo sigurne tretmane. Ipak, kao i kod svih tretmana ove vrste, postoji mogućnost određenih (blažih) nuspojava. Prije tretmana ljubazno molimo da se savjetujete s našim djelatnicima na BESPLATNIM konzultacijama. Svakako nas prije tretmana upozorite ukoliko imate određene zdravstvene poteškoće.

CIJENA

Cijene svih naših tretmana možete pogledati u Cjeniku.