Limfna drenaža

Limfna drenaža jedna je od najčešće korištenih metoda za stimulaciju organizma, pomoću koje ubrzavamo razmjenu tvari u organizmu, uklanjajući pritom otpadne tvari i višak tekućine iz tijela.

PRINCIP RADA

Radi se o medicinsko-kozmetičkom čija je primarna zadaća poticanje razgradnje celulita i smanjanje obujma tijela, ail je i odličan alat za ukupnu detoksikaciju organizma. Koristeći isprekidanu pneumatsku kompresiju, dijelovi tijela se masiraju pomoću “rukavaca” napunjenih komprimiranim zrakom. Tako se stvaraju valovi zraka, a na tretiranom dijelu tijela dolazi do osjećaja ugode i olakšanja.

REZULTATI

Limfna drenaža je glavna potpora prilikom korištenja drugih aparaturnih tretmana za oblikovanje tijela i mršavljenje. Sama po sebi nema oku vidljivih rezultata, no nužna je za brže i sigurnije rezultate prilikom tretmana drugim aparatima. Koristeći ju zasebno, odličan je instrument za drastično poboljšanje ukupnog stanja i zdravlja organizma.

SIGURNOST

Limfna drenaža spada u neinvazivne te pritom vrlo sigurne tretmane. Ipak, kao i kod svih tretmana ove vrste, postoji mogućnost određenih (blažih) nuspojava. Prije tretmana ljubazno molimo da se savjetujete s našim djelatnicima na BESPLATNIM konzultacijama. Svakako nas prije tretmana upozorite ukoliko imate određene zdravstvene poteškoće.

CIJENA

Cijene svih naših tretmana možete pogledati u Cjeniku.