Lipo laser

Lipo laser tretman spada u inovacije na području laserske tehnologije te se smatra jednom od najboljih nekirurških alternativa liposukciji. Odličan je izbor za brzu, jednostavnu i sigurnu redukciju masnih stanica.

PRINCIP RADA

Radi se o diodnom laseru najnovije generacije, koji na točno određenim valjnim duljinama stimulira masne stanice smještene duboko ispod površine kože. Tako se potiče proces oslobađanja sadržaja (masnog tkiva) u međustanični proctor, koji se potom prirodnim putem eliminira iz tijela.

REZULTATI

Većina klijenata prve rezultate primjećuje nakon odrađenog inicijalnog tretmana, no u praksi se Lipo laser tretman preporučuje napraviti 8-10 puta (2-3 puta tjedno po 30 minuta). Tretman je ugodan, a s obzirom da se radi o “hladnom tretmanu”, može se primijeniti na bilo kojem dijelu tijela.

SIGURNOST

Lipo laser tretman spada u neinvazivne te pritom vrlo sigurne tretmane. Ipak, kao i kod svih tretmana ove vrste, postoji mogućnost određenih (blažih) nuspojava. Prije tretmana ljubazno molimo da se savjetujete s našim djelatnicima na BESPLATNIM konzultacijama. Svakako nas prije tretmana upozorite ukoliko imate određene zdravstvene poteškoće.

CIJENA

Cijene svih naših tretmana možete pogledati u Cjeniku.