Maderoterapija

Maderoterapija je oblik anticelulitne masaže koji se izvodi iskljuivo drvenim pomagalima, pretežito u obliku valjaka (oklagija) i rolera . Na taj način primarno stimuliramo limfu, što je primarni korak uspješne i dugoročne borbe protiv najvećeg neprijatelja svih žena – celulita.

PRINCIP RADA

Pomoću drvenih pomagala različitih oblika i namjena (glatka oklagija, oklagija za piling, rezbarena oklagija itd.) privikavamo te potom i stimuliramo cijelo tijelo ciljanim pokretima različitih jačina pritisaka na kožu, odnosno na masne stanice i celulit. Radimo nekoliko takvih serija, čime stimuliramo limfni sustav, a organizam oslobađamo štetnih toksina. Na taj način tijelo također brzo i učinkovito izbacuje i višak masnih stanica.

REZULTATI

Već nakon prvih par odrađenih tretmana možemo vidjeti pozitivne promjene na koži i smanjanje celulita. Ipak, za najbolje rezultate te njihovu dugotrajnost, preporuča se odraditi nekoliko tretmana po preporuci našeg osoblja, odnosno na temelju Vašeg trenutnog fizičkog izgleda, kao i željenih konačnih rezultata.

SIGURNOST

Tretman maderoterpije (klasične i brazilske) spada u neinvazivne te pritom vrlo sigurne tretmane, iako za neke pomalo nelagodne. Kao i kod svih tretmana ove vrste, postoji mogućnost određenih (blažih) nuspojava. Prije tretmana ljubazno molimo da se savjetujete s našim djelatnicima na BESPLATNIM konzultacijama. Svakako nas prije tretmana upozorite ukoliko imate određene zdravstvene poteškoće.

CIJENA

Cijene svih naših tretmana možete pogledati u Cjeniku.