Med2Contour

Med2Contour svjetski je poznat i priznat uređaj, a nalazi se i u našem Pink Beauty centru za ljepotu. Radi se o možda najpopularnijem tretmanu za mršavljenje i oblikovanje tijela na tržištu, koji se s pravom smatra alternativom liposukciji. Razlog tome je taj što Med Contour uređaj istovremeno kombinira čak 3 različita načina djelovanja: ultrazvuk (UV), limfnu drenažu i vakuum. To znači samo jedno – odlični rezultati su osigurani.

PRINCIP RADA

Pomoću nekoliko različitih aplikatora, u mogućnosti smo:

REZULTATI

Prvi rezultati mogu se osjetiti i vidjeti već nakon prvog tretmana, no za maksimalne rezultate najčešće je potrebno napraviti nekoliko tretmana (4 – 6). Procjena o ukupno preporučenom broju tretmana daje se prilikom prvog dolaska. Tretman je siguran, a rezultati su (uz adekvatnu promjenu životnog stila) dugotrajni.

SIGURNOST

Med2Contour tretman spada u neinvazivne te pritom vrlo sigurne tretmane. Ipak, kao i kod svih tretmana ove vrste, postoji mogućnost određenih (blažih) nuspojava. Prije tretmana ljubazno molimo da se savjetujete s našim djelatnicima na BESPLATNIM konzultacijama. Svakako nas prije tretmana upozorite ukoliko imate određene zdravstvene poteškoće.

CIJENA

Cijene svih naših tretmana možete pogledati u Cjeniku.