Microneedling tretman

Microneedling tretman neinvazivni je tretman pomlađivanja kože lica i vrata pomoću malih (“mikro”) iglica. Odličan je izbor za redukciju bora i ožiljaka te sve popularniji tretman na tržištu.

PRINCIP RADA

Na glavi Microneedling aparata nalazi se jednokratni nastavak sa snopom iglica, pomoću kojeg radimo “mikroubode” na koži. Na taj način aktiviramo stanice te ih potičemo na neposrednu i pojačanu proizvodnju kolagena. Za maksimalnu ugodu prilikom tretmana, kao i postizanj najboljih mogućih rezultata, prije i nakon tretmana apliciramo odgovarajuće hidratizirajuće, vitaminske i hijaluronske serume. Tretman nije bolan, niti oštećuje tkivo. Microneedling tretman primarno se koristi za:

REZULTATI

Prvi rezultati Microneedling tretmana vidljivi su odmah po njegovom završetku, a tijekom prvog tretmana daje se preporuka o ukupnom broju preporučenih tretmana (najčešće se radi 4-6 tretmana u periodu od 2-4 tjedna). Ukupni rezultati su odlični, a lice izgleda osvježeno, zaglađeno te na očigled pomlađeno. Ukratko – zdravije i ljepše.

SIGURNOST

Microneedling tretman spada u neinvazivne te pritom vrlo sigurne tretmane. Ipak, kao i kod svih tretmana ove vrste, postoji mogućnost određenih (blažih) nuspojava. Prije tretmana ljubazno molimo da se savjetujete s našim djelatnicima na BESPLATNIM konzultacijama. Svakako nas prije tretmana upozorite ukoliko imate određene zdravstvene poteškoće.

CIJENA

Cijene svih naših tretmana možete pogledati u Cjeniku.