Radiofrekvencija tijela (RF)

Radiofrekvencija tijela (RF) danas je već svima dobro poznat i vrlo pouzdan tretman istovremeno uinkovit kod tretiranja i tijela i lica. Kada je tijelo u pitanju, RF tretmanom možemo učvrstiti i zategnuti kožu na tijelu bez potrebe za invazivnim i riskantnim kirurškim zahvatima.

PRINCIP RADA

Pomoću radiofrekvencije, odnosno visokofrekventnih radiovalova zagrijavamo slojeve kože na razliitim dubinama. Time poboljšavamo metabolizam stanica i cirkulaciju, gdje posljedično tome dolazi do aktivacije fibroblasta i stvaranja novog kolagena. Tretman pomoću radiofrekvencije (RF) idealan je izbor za:

REZULTATI

Već nakon prvog odrađenog tretmana možemo vidjeti značajne pozitivne promjene na koži, gdje će ista biti zategnutija, glađa i sjajnija. Ipak, za najbolje rezultate te njihovu dugotrajnost, preporuča se odraditi nekoliko tretmana u razmaku od 2-4 tjedna. Konačni rezultati biti će vidljivi kroz period od 3 mjeseca, a po potrebi se tretman uvijek može ponoviti.

SIGURNOST

Tretman radiofrekvencije tijela (RF) spada u neinvazivne te pritom vrlo sigurne tretmane. Ipak, kao i kod svih tretmana ove vrste, postoji mogućnost određenih (blažih) nuspojava. Prije tretmana ljubazno molimo da se savjetujete s našim djelatnicima na BESPLATNIM konzultacijama. Svakako nas prije tretmana upozorite ukoliko imate određene zdravstvene poteškoće.

CIJENA

Cijene svih naših tretmana možete pogledati u Cjeniku.