Tesla Scupt

Tesla Sculpt tretman oblikovanja i toniranja tijela trenutno je najtraženiji tretman te vrste na tržištu. Razlog? Taj što je u samo 30 minuta (koliko traje jedan tretman) moguće postići isti efekt kao da ste napravili čak 30.000 trbušnjaka! Još bolja vijest je ta što se tretman može koristiti na svim dijelovima tijela.

PRINCIP RADA

Tesla Sculpt je nekirurški i neinvazivan aparat, koji koristi magnetsku stimulaciju kako bi se stimuliralo mišićno tkivo. Magnetni valovi prodiru duboko u tkivo, simulirajući efekt treninga visokog intenziteta. Tretirati se mogu sljedeće zone na tijelu:

REZULTATI

Prvi vidljivi rezultati Tesla Sculpt tretmana očekuje se kroz 2-4 tjedna, ovisno o broju odrađenih tretmana, njihovom intenzitetu, kao i o tretiranoj zoni. No brige nema – rezultati svakako neće izostati.

SIGURNOST

Tesla Sculpt tretman spada u neinvazivne te pritom vrlo sigurne tretmane. Ipak, kao i kod svih tretmana ove vrste, postoji mogućnost određenih (blažih) nuspojava. Prije tretmana ljubazno molimo da se savjetujete s našim djelatnicima na BESPLATNIM konzultacijama. Svakako nas prije tretmana upozorite ukoliko imate određene zdravstvene poteškoće.

CIJENA

Cijene svih naših tretmana možete pogledati u Cjeniku.