Tretman kolagenskim nitima

Tretman kolagenskim nitima potpuna je revolucija na tržištu ljepote te jedan od velikih hitova ove godine. Upravo taj tretman imamo i mi u našem Pink Beauty Centru. Radi se o najmodernijoj nano tehnologiji, gdje se pomoću maksimalno pročišćenih kolagenskih niti popunjavaju bore na koži te samim time poboljšava njena kvaliteta. Kao rezultat imamo znatno bolji ukupni izgled lica.

PRINCIP RADA

Prvo radimo pripremo u obliku temeljitog čišćenja lica, kako bi aplikacija kolagenskih niti bila što je jednostavnija moguća, a njihova penetracija u kožu maksimalna. Same kolagenske niti polažu se direktno u bore, gdje se pomoću kolagenskog seruma aktivira njihova razgradnja. Tako se kolagenske niti tope i prodiru duboko u kožu – točno na mjestu oštećenja, čime se dodatno potiče i prirodna obnova (regeneracija) kože lica.

REZULTATI

Rezultati tretmana kolagenskim nitima vidljivu su odmah nakon tretmana. Mlađim osobama te osobama s manjim kožnim nepravilnostima često je dovoljan i samo jedan tretman. Kod drugih osoba radimo protokol od 2-3 tretmana (procjenu vršimo prilikom prvog tretmana), a kasnije se radi održavanje po potrebi.

SIGURNOST

Tretman kolagenskim nitima spada u neinvazivne te pritom vrlo sigurne tretmane. Ipak, kao i kod svih tretmana ove vrste, postoji mogućnost određenih (blažih) nuspojava. Prije tretmana ljubazno molimo da se savjetujete s našim djelatnicima na BESPLATNIM konzultacijama. Svakako nas prije tretmana upozorite ukoliko imate određene zdravstvene poteškoće.

CIJENA

Cijene svih naših tretmana možete pogledati u Cjeniku.